Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!
Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!! Ωραιότερο δεν έχετε δοκιμάσει!!Το Αυθεντικό Ρεβανί Βέροιας !!!ΥΛΙΚΑ270 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό300 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις30 γρ Μπεικιν παουντερ200 γρ Βούτυρο Αγελαδινό50 γρ Βούτυρο Γάλακτος (Αιγοπροβειο)260 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική6 κρόκους Αυγών3 βανίλιες2 Δάκρυα Μαστίχας Χίου σε σκόνη500 γρ Γιαούρτι Πρόβειο6 Ασπράδια Αυγών100 γρ ζάχαρη κρυσταλλικήΓια το Σιρόπι1 κιλό Ζάχαρη κρυσταλλική1 κιλό ΝερόΧυμό από μισό ΛεμόνιΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=ItlFeC06xr0
Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!! Ωραιότερο δεν έχετε δοκιμάσει!!
Το Αυθεντικό Ρεβανί Βέροιας !!!
ΥΛΙΚΑ
270 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό
300 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γρ Μπεικιν παουντερ
200 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
50 γρ Βούτυρο Γάλακτος (Αιγοπροβειο)
260 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
6 κρόκους Αυγών
3 βανίλιες
2 Δάκρυα Μαστίχας Χίου σε σκόνη
500 γρ Γιαούρτι Πρόβειο
6 Ασπράδια Αυγών
100 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
Για το Σιρόπι
1 κιλό Ζάχαρη κρυσταλλική
1 κιλό Νερό
Χυμό από μισό Λεμόνι
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=ItlFeC06xr0