Νέα επένδυση από την Raycap

Η βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας Raycap, που ίδρυσε ο Κώστας Αποστολίδης και κατέχει ηγετική θέση στις τηλεπικοινωνιακές και βιομηχανικές υποδομές παγκοσμίως, προχωρά σε νέες επενδύσεις στη Δράμα.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενισχύει τη δυναμικότητα της μονάδας συναρμολόγησης και ποιοτικού ελέγχου τηλεπικοινωνιακών καμπίνων στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Δράμας, με την επένδυση να έχει υπαχθεί στον αναπτυξιακό νόμο.
Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 2,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ενίσχυση που θα χορηγηθεί μέσω φορολογικών απαλλαγών φτάνει το 1,38 εκατομμύρια ευρώ.
Η Raycap ειδικεύεται σε λύσεις βιομηχανικής προστασίας από υπερτάσεις, συνδεσιμότητας και διαχείρισης ενέργειας για τηλεπικοινωνιακές υποδομές.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






