Λαχανοντολμάδες αγαπημένοι !!!

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεμάτισα το λάχανο κ χωρίζω τα χονδρά μέρη κ κρατάω τα φύλλα.
Ζυμώνω 750 γραμ κιμά προσθέτοντας περίπου 2 φλιτζανάκια του καφέ ρύζι καρολίναένα κρεμμύδι τριμμένο αλάτι πιπέρι μαιντανό λάδι.
Στρώνω στην κατσαρόλα τα χονδρά μέρη από το λάχανο κ από πάνω αραδιάζω τους ντολμάδες κ ότι φύλλα περίσσεψαν .
Ρίχνω από πάνω αλάτι πιπέρι λάδι και 1 ποτήρι νερό αφού πρώτα τους σκεπάσω με ένα πιάτο κ σιγοβράζω.
Μόλις είναι έτοιμοι αδειάζω οτι ζουμί εχει σε ένα κατσαρολάκι-φροντίζω να μείνει ζουμάκι - κ προσθέτω ένα κρόκο αυγού δύο κουταλιές αλεύρι αλάτι λίγο πιπέρι το χυμό λεμονιού μία κουταλιά βούτυρο κ αν έχω ένα κύβο λαχανικών τον οποίο πάντα τον φτιάχνω εγώ όχι έτοιμους .
Ανακατεύω μέχρι να πήξει ελαφρώς η σάλτσα μου σε χαμηλή θερμοκρασία .
Οταν σερβίρω βάζω από πάνω την σάλτσα .
Κάνω αυτήν την σάλτσα εδώ κ χρόνια την προτιμούμε οικογενειακός !
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ Σούλα Λεβέντη -ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ .
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






