Κόνι Μεταξά: «Το αν θα με αγγίξουν τα αρνητικά σχόλια εξαρτάται από ποια μέρα του κύκλου μου είναι»

Για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για την εμφάνισή της στο Ντουμπάι απάντησε η Κόνι Μεταξά στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα.
«Το αν θα με αγγίξουν τα αρνητικά σχόλια εξαρτάται από ποια μέρα του κύκλου μου είναι. Δεν γελάω με αυτά τα σχόλια, δεν είναι αστείο. Οι haters μου δίνουν πολλά views, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Πέρυσι δεν ήμουν με τον Μάριο το Πάσχα, δούλευα στην Κύπρο. Δεν έχω κάνει ποτέ οικογενειακό Πάσχα. Με τον Μάριο έχουμε χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο, αλλά κρατάμε επαφές», είπε η Κόνι Μεταξά.
Πηγή: zappit.gr
The post Κόνι Μεταξά: «Το αν θα με αγγίξουν τα αρνητικά σχόλια εξαρτάται από ποια μέρα του κύκλου μου είναι» appeared first on kontranews.gr - Τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο..
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






