Κωκάκια όνειρο !!!
·Κωκακια! ❤️ Υλικά:1/1/2 φλ αλεύρι,3/4 φλ ζάχαρη,5 αυγα 1 κ γ.βανιλια,1 κ σ κόρν φλάουρ! Γέμιση:1/4 φλ.κορν φλάουρ,1/2 φλ.ζάχαρη,1 φλ.γαλα,3 κρόκους! Γλάσο:300 γρ κουβερτουρα,150 γρ βούτυρο,1/2 φλυ.νερο,(3 κ σ βούτυρο για να ανοίγουμε την λαδόκολλα)! Εκτέλεση: Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μαρέγκα! Χτυπαμε τους κρόκους μόνους και στην συνέχεια τους προσθέτουμε στην μαρέγκα με τα υπόλοιπα υλικά σιγα_σιγα. Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές! Βάζουμε το μείγμα σε κορνε και κάνουμε ροζέτες ίσες! Εγώ έκανα 30! Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 β προθ.αντισ.μεσαια σχάρα! Σιρόπι: 1 φλ.νερο,1 φλ.ζαχαρη βράσιμο 3 λεπτά! Κρέμα: Βάζουμε την ζάχαρη και τους κρόκους σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν! Προσθέτουμε το κόρν σιγα_σιγα το γάλα και τα βάζουμε στην κατσαρόλα και τα σιγοβραζουμε ώστε να γίνει η κρέμα ανακατεύοντας! Γλάσο: Λιώνουμε σε Μπεν Μαρί την σοκολάτα και προσθέτουμε το βούτυρο το νερό τα ανακατεύουμε να γίνει λείο! Και αρχιναμε όλα κρύα συναρμολόγηση: Ροζέτα,κρέμα,ροζέτα, και τα βουτάμε με προσοχή στην σοκολάτα! Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ Tzeni Tsanaktsidou-ΟΜΑΔΑ -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!
·
Κωκακια! ❤️
Υλικά:
1/1/2 φλ αλεύρι,
3/4 φλ ζάχαρη,
5 αυγα
1 κ γ.βανιλια,
1 κ σ κόρν φλάουρ!
Γέμιση:
1/4 φλ.κορν φλάουρ,
1/2 φλ.ζάχαρη,
1 φλ.γαλα,3 κρόκους!
Γλάσο:
300 γρ κουβερτουρα,
150 γρ βούτυρο,
1/2 φλυ.νερο,
(3 κ σ βούτυρο για να ανοίγουμε την λαδόκολλα)!
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μαρέγκα!
Χτυπαμε τους κρόκους μόνους και στην συνέχεια τους προσθέτουμε στην μαρέγκα με τα υπόλοιπα υλικά σιγα_σιγα.
Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές!
Βάζουμε το μείγμα σε κορνε και κάνουμε ροζέτες ίσες!
Εγώ έκανα 30!
Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 β προθ.αντισ.μεσαια σχάρα!
Σιρόπι:
1 φλ.νερο,1 φλ.ζαχαρη βράσιμο 3 λεπτά!
Κρέμα:
Βάζουμε την ζάχαρη και τους κρόκους σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν!
Προσθέτουμε το κόρν σιγα_σιγα το γάλα και τα βάζουμε στην κατσαρόλα και τα σιγοβραζουμε ώστε να γίνει η κρέμα ανακατεύοντας!
Γλάσο:
Λιώνουμε σε Μπεν Μαρί την σοκολάτα και προσθέτουμε το βούτυρο το νερό τα ανακατεύουμε να γίνει λείο!
Και αρχιναμε όλα κρύα συναρμολόγηση:
Ροζέτα,κρέμα,ροζέτα, και τα βουτάμε με προσοχή στην σοκολάτα!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ Tzeni Tsanaktsidou-ΟΜΑΔΑ -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!