Κωκάκια όνειρο !!!

  ·Κωκακια! ❤️ Υλικά:1/1/2 φλ αλεύρι,3/4 φλ ζάχαρη,5 αυγα 1 κ γ.βανιλια,1 κ σ κόρν φλάουρ!        Γέμιση:1/4 φλ.κορν φλάουρ,1/2 φλ.ζάχαρη,1 φλ.γαλα,3 κρόκους!    Γλάσο:300 γρ κουβερτουρα,150 γρ βούτυρο,1/2 φλυ.νερο,(3 κ σ βούτυρο για να ανοίγουμε την λαδόκολλα)!      Εκτέλεση: Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μαρέγκα! Χτυπαμε τους κρόκους μόνους και στην συνέχεια τους προσθέτουμε στην μαρέγκα με τα υπόλοιπα υλικά σιγα_σιγα. Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές! Βάζουμε το μείγμα σε κορνε και κάνουμε ροζέτες ίσες! Εγώ έκανα 30! Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 β προθ.αντισ.μεσαια σχάρα!    Σιρόπι: 1 φλ.νερο,1 φλ.ζαχαρη βράσιμο 3 λεπτά!     Κρέμα: Βάζουμε την ζάχαρη και τους κρόκους σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν! Προσθέτουμε το κόρν σιγα_σιγα το γάλα και τα βάζουμε στην κατσαρόλα και τα σιγοβραζουμε ώστε να γίνει η κρέμα ανακατεύοντας!    Γλάσο: Λιώνουμε σε Μπεν Μαρί την σοκολάτα και προσθέτουμε το βούτυρο το νερό τα ανακατεύουμε να γίνει λείο!    Και αρχιναμε όλα κρύα συναρμολόγηση: Ροζέτα,κρέμα,ροζέτα, και τα βουτάμε με προσοχή στην σοκολάτα! Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ  Tzeni Tsanaktsidou-ΟΜΑΔΑ -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!! 

Οκτ 19, 2024 - 06:00
 0  8
Κωκάκια όνειρο !!!


  ·
Κωκακια! ❤️

Υλικά:

1/1/2 φλ αλεύρι,

3/4 φλ ζάχαρη,

5 αυγα

 1 κ γ.βανιλια,

1 κ σ κόρν φλάουρ!       

 Γέμιση:

1/4 φλ.κορν φλάουρ,

1/2 φλ.ζάχαρη,

1 φλ.γαλα,3 κρόκους!    

Γλάσο:

300 γρ κουβερτουρα,

150 γρ βούτυρο,

1/2 φλυ.νερο,

(3 κ σ βούτυρο για να ανοίγουμε την λαδόκολλα)!      

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μαρέγκα!

 Χτυπαμε τους κρόκους μόνους και στην συνέχεια τους προσθέτουμε στην μαρέγκα με τα υπόλοιπα υλικά σιγα_σιγα.

 Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές!

 Βάζουμε το μείγμα σε κορνε και κάνουμε ροζέτες ίσες!

Εγώ έκανα 30!

 Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 β προθ.αντισ.μεσαια σχάρα!    

Σιρόπι:

1 φλ.νερο,1 φλ.ζαχαρη βράσιμο 3 λεπτά!     

Κρέμα:

Βάζουμε την ζάχαρη και τους κρόκους σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν!

Προσθέτουμε το κόρν σιγα_σιγα το γάλα και τα βάζουμε στην κατσαρόλα και τα σιγοβραζουμε ώστε να γίνει η κρέμα ανακατεύοντας!   

 Γλάσο:

Λιώνουμε σε Μπεν Μαρί την σοκολάτα και προσθέτουμε το βούτυρο το νερό τα ανακατεύουμε να γίνει λείο!   

 Και αρχιναμε όλα κρύα συναρμολόγηση:

 Ροζέτα,κρέμα,ροζέτα, και τα βουτάμε με προσοχή στην σοκολάτα!

 

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ  Tzeni Tsanaktsidou-ΟΜΑΔΑ -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!