Η Άννα Μαρία Μάρκοβιτς αποχωρεί από την Μπράγκα: «Η ζωή συνεχίζεται»
Άννα Μαρία Μάρκοβιτς: «Η πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο» αποχωρεί από την Μπράγκα - «Ανυπομονώ για το επόμενο βήμα»
Η Άννα Μαρία Μάρκοβιτς, που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Μπράγκα ύστερα από μόλις μισή σεζόν στην πορτογαλική ομάδα. Η 25χρονη διεθνής Κροάτισσα επιθετικός, η οποία στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ζυρίχη και Γκρασχόπερς, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό της, αφήνοντας ανοιχτό το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Η Μάρκοβιτς, η οποία διαθέτει πάνω από τρία εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, είχε τραβήξει την προσοχή πριν από λίγες εβδομάδες, όταν σε ένα συγκινητικό βίντεο αποκάλυψε ότι «μισεί το ποδόσφαιρο», καθώς αποχαιρετούσε τον σύντροφό της, Τόμας Ριμπέιρο, που υπέγραψε στη Φαρένσε. Παρότι η παραμονή της στην Μπράγκα ήταν σύντομη, η ίδια δήλωσε πως κατάφερε να εξελιχθεί ως παίκτρια.
Το μήνυμά της
Σε ανάρτησή της στα social media, η Μάρκοβιτς έγραψε: *”Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζεις. Μετά από μισή σεζόν, αποφάσισα να φύγω από την Μπράγκα. Ήταν μια σύντομη αλλά έντονη πορεία, με σκαμπανεβάσματα, που όμως με βοήθησε να εξελιχθώ. Το καλύτερο κομμάτι; Σίγουρα οι συμπαίκτριές μου. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, το ομαδικό πνεύμα και όλες τις υπέροχες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου. Ήσασταν φανταστικές! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον σύλλογο για τον επαγγελματισμό του και στους φιλάθλους για τη στήριξη. Η ζωή συνεχίζεται και ανυπομονώ για το επόμενο βήμα!”
Η Μπράγκα επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση την αποχώρηση της παίκτριας, εκφράζοντας την εκτίμησή της για τη συνεισφορά της και ευχόμενη καλή συνέχεια στην καριέρα της. Αν και η Μάρκοβιτς δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τον επόμενο σταθμό της, το μέλλον της στο ποδόσφαιρο παραμένει ανοιχτό, με αρκετές ομάδες να παρακολουθούν την περίπτωσή της.