Γιώργος Καραμίχος: «Η παρουσίαση ήταν δύσκολο πράγμα, δε θα μπορούσα να το κάνω ξανά άμεσα»
Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία του ως παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Πες τη λέξη» και εξέφρασε τις σκέψεις του για την επιστροφή του σε παρόμοιο ρόλο.
Ο Καραμίχος, ερωτηθείς για την ανάμνηση που έχει από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, δήλωσε: «Ήτανε δύσκολο πράγμα…». Σχετικά με την πιθανότητα άμεσης επιστροφής σε ανάλογο εγχείρημα απάντησε: «Τώρα έχω άλλες δουλειές, δηλαδή αν έρθει άμεσα δεν θα μπορώ να το κάνω, αλλά κάποια στιγμή, όταν θα έχουμε χρόνο, ναι». Όταν η συζήτηση στράφηκε σε ενδεχόμενες νέες προτάσεις για παρουσίαση, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Μου έγιναν κάποιες προτάσεις, νομίζω, μετά. Αλλά δεν το συζήτησα γιατί είχα κλείσει άλλα πράγματα…».
Στη συζήτηση παρενέβη και η συνάδελφος του Ντόρα Μακρυγιάννη, σχολιάζοντας: «Και πάρα πολύ ωραία που τα ’κλεισες σε αυτά τα πράγματα, γιατί πριν τα συζητάγαμε! Δεν πειράζει παιδιά!».
The post Γιώργος Καραμίχος: «Η παρουσίαση ήταν δύσκολο πράγμα, δε θα μπορούσα να το κάνω ξανά άμεσα» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0