Γευστική πολύ αφράτη τούρτα !!!
Αφράτη πολύ γευστική τούρτα !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με 5 αυγά,125 γρ ζάχαρη,155 γρ αλεύρι Φαρίνα,1 βανίλια! Έκανα και ένα ΣΙΡΟΠΙ: Έβρασα 1 ποτήρι νερό με 1 ποτήρι ζάχαρη για 3 λεπτά! Έφτιαξα και μια ΣΑΝΤΙΓΙ: Χτύπησα 500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική με 50 γρ άχνη! Έκανα και ένα ΓΛΑΣΣΟ: 200 γρ κρέμα γάλακτος με 170 γρ κουβερτουρα και 2 κ.σ.βιταμ! Εκτέλεση παντεσπάνι: Χτύπησα τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια! Σταμάτησα το μίξερ και έριχνα σιγα-σιγα το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακάτευα απαλά με μαριζ! Έβαλα το μείγμα σε τσερκι 30 φυσικά μέσα λαδόκολλα και το εψησα στους 180 β προθ αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 35 λεπτά! Το έβγαλα και το άφησα να κρυώσει! Αφού κρύωσε το σιρόπιασα με το κρύο σιρόπι!! Στην συνέχεια έβαλα πάνω την σαντιγύ και το έβαλα στο ψυγείο να παγώσει! Έκανα το ΓΛΑΣΟ: Ζέστανα την κρέμα γάλακτος έσπασα μέσα την κουβερτουρα ανακάτεψα μόλις έγινε το κατέβασα και έριξα το βιταμ! Ανακάτευα διαρκώς μέχρι να παγώσει! Έβγαλα το κρύο γλυκό από το ψυγείο έριξα με προσοχή το Γλασο ετριψα και κουβερτουρα πάνω του και το έβαλα ξανά στο ψυγείο!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με 5 αυγά,
125 γρ ζάχαρη,
155 γρ αλεύρι Φαρίνα,
1 βανίλια!
Έκανα και ένα ΣΙΡΟΠΙ:
Έβρασα 1 ποτήρι νερό με 1 ποτήρι ζάχαρη για 3 λεπτά!
Έφτιαξα και μια ΣΑΝΤΙΓΙ:
Χτύπησα 500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική με 50 γρ άχνη!
Έκανα και ένα ΓΛΑΣΣΟ:
200 γρ κρέμα γάλακτος με 170 γρ κουβερτουρα και 2 κ.σ.βιταμ!
Εκτέλεση παντεσπάνι:
Χτύπησα τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια!
Σταμάτησα το μίξερ και έριχνα σιγα-σιγα το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακάτευα απαλά με μαριζ! Έβαλα το μείγμα σε τσερκι 30 φυσικά μέσα λαδόκολλα και το εψησα στους 180 β προθ αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 35 λεπτά!
Το έβγαλα και το άφησα να κρυώσει!
Αφού κρύωσε το σιρόπιασα με το κρύο σιρόπι!!
Στην συνέχεια έβαλα πάνω την σαντιγύ και το έβαλα στο ψυγείο να παγώσει!
Έκανα το ΓΛΑΣΟ:
Ζέστανα την κρέμα γάλακτος έσπασα μέσα την κουβερτουρα ανακάτεψα μόλις έγινε το κατέβασα και έριξα το βιταμ!
Ανακάτευα διαρκώς μέχρι να παγώσει!
Έβγαλα το κρύο γλυκό από το ψυγείο έριξα με προσοχή το Γλασο ετριψα και κουβερτουρα πάνω του και το έβαλα ξανά στο ψυγείο!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!