Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Παράνομη διακίνηση και διάθεση αλκοολούχων ποτών στην εσωτερική αγορά – Επιπτώσεις και τρόποι αντιμετώπισης”

Οκτώβριος 17, 2025 - 10:40
 0
Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Παράνομη διακίνηση και διάθεση αλκοολούχων ποτών στην εσωτερική αγορά – Επιπτώσεις και τρόποι αντιμετώπισης”
pota

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την «παράνομη διακίνηση και διάθεση αλκοολούχων ποτών στην εσωτερική αγορά – Επιπτώσεις και τρόποι αντιμετώπισης», διοργανώθηκε στην Κομοτηνή από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με την Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος, Λάμπρος Τσιάρας, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η παράνομη διακίνηση αλκοολούχων ποτών δεν αποτελεί απλώς μια μορφή παραβατικότητας, αλλά μια πολυεπίπεδη απειλή για τη δημόσια υγεία και για την οικονομία».

Το σεμινάριο παρακολούθησαν αστυνομικοί, στελέχη τελωνειακών υπηρεσιών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του δημόσιου τομέα και άλλων αρμόδιων αρχών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πάταξης του λαθρεμπορίου και της προστασίας της αγοράς.

www.ertnews.gr

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0