Δεκαεπτά συλλήψεις για ναρκωτικά στην ΑΜΘ σε έξι μέρες

Απρ 17, 2025 - 13:04
 0  1
Δεκαεπτά συλλήψεις για ναρκωτικά στην ΑΜΘ σε έξι μέρες

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως και 16-4-2025 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης δεκαεπτά -17- ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δεκατέσσερις ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την 16-4-2025 το μεσημέρι στη Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς ενώ στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη που αναζητείται, διότι ο ένας εκ των συλληφθέντων ο οποίος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, επιβαίνοντας με το δράστη που αναζητείται σε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του δεύτερου συλληφθέντα μετέβησαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών για την παραλαβή δέματος που περιείχε μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -2- κιλών και -81- γραμμαρίων και μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη βάρους -29- γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε δεκατρείς ακόμα περιπτώσεις, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης, των Τμημάτων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου, του Τμήματος Τροχαίας Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας  πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέλαβαν τρείς ημεδαπούς σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης, τρεις ημεδαπούς σε περιοχές της Ξάνθης, έξι ημεδαπούς σε περιοχές της Καβάλας και τρεις ημεδαπούς σε περιοχές της Δράμας, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά από δύο οχήματα, δύο οικίες και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -39,48- γραμμαρίων, -2- θρυμματιστές, -13- ναρκωτικά δισκία, -5- τσιγάρα κάνναβης και μικροποσότητες ηρωίνης, συνθετικής κάνναβης και ναρκωτικής ουσίας μπονσάι.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δεκατέσσερις υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης, τα Τμήματα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας και το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0