Χάλκινη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό η Λαμπριάννα Ασημάκη από το Διδυμότειχο

Στο πόντιουμ των πρωταθλητριών ανέβηκε η αθλήτρια Λαμπρινή Άννα Ασημάκη από το Διδυμότειχο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία  -49 κιλά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων Ταεκβοντο, που φιλοξενήθηκε στην πόλη Τσαντσιόν της Νότιας Κορέας από 1 έως 6 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 963 αθλητών από 127 χώρες. Για την Λαμπριάννα Ασημάκη που είναι αθλήτρια του ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Οκτ 8, 2024 - 06:00
 0  26
Χάλκινη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό η Λαμπριάννα Ασημάκη από το Διδυμότειχο
Ασημάκη ταεκβοντο

Στο πόντιουμ των πρωταθλητριών ανέβηκε η αθλήτρια Λαμπρινή Άννα Ασημάκη από το Διδυμότειχο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία  -49 κιλά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων Ταεκβοντο, που φιλοξενήθηκε στην πόλη Τσαντσιόν της Νότιας Κορέας από 1 έως 6 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 963 αθλητών από 127 χώρες.

Για την Λαμπριάννα Ασημάκη που είναι αθλήτρια του Συλλόγου Α.Σ.Γ.  TAE KWON DO Διδυμοτείχου, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο, έγραψε, «Η Εβρίτισσα, με καρέ νικών στα -49 κιλά όπου συμμετείχαν συνολικά 47 αθλήτριες, κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Κι όλα αυτά μόλις ένα χρόνο μετά το ασημένιο μετάλλιο που απέσπασε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων που έγινε στο Βελιγράδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «Τσαντσιόν 2024» με δύο μετάλλια, το χρυσό που κατέκτησε ο Αριστείδης Νικόλαος Ψαρρός στα -51 κιλά και το χάλκινο της Λ. Ασημάκη ενώ η χώρα μας κατέκτησε και δύο 5ες θέσεις με τις, Μελίνα Γεωργίου -46 κιλά και Χριστίνα Γεωργία Αηδονίδου -44 κιλά.

www.ertnews.gr