Πίτσα του λεπτού !!!

Υλικά ζύμης
200 γραμ γιαούρτι
250 γραμ περίπου φαρίν απ
Λίγο αλάτι
Σάλτσα
1 κουταλιά σούπας πελτέ
1 κουτ γλυκού ελαιόλαδο '
λίγο νερό περίπου μισό φλιτζ,του καφέ
λίγη ρίγανη ή ψιλοκομμένο λίγο φρέσκο η ξηρό βασιλικό
Για επάνω
τριμμένη μοτσαρέλα
μανιτάρια
πιπεριά ή ότι σας αρέσει κ έχετε για από πάνω .
.
Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι προσθέτοντας κ ελάχιστο αλάτι και ανακατεύουμε με σπάτουλα .
Μόλις σφίξει λίγο την ζυμώνουμε με το χέρι προσθέτοντας λίγο λίγο το αλεύρι -ίσως πάρει κ λίγο παραπάνω -θέλουμε ένα ζυμαράκι να μην κολλάει στα χέρια .
Οταν σφίξει αλευρώνουμε λίγο τον πάγκο κ την δουλεύουμε λίγο με το χέρι ζυμώνοντας την .
Στο μπρίκι του καφέ βάζω τα υλικά για την σάλτσα να πάρουν μία βράση .
Βάζω λαδόκολλα σε ταψί αφού την τσαλακώσω για να σταθεί στο ταψί .
Βάζω στην μέση το ζυμαράκι και το απλώνω στην αρχή με το χέρι κ μετά με έναν μικρό πλάστη.
Να απλωθεί ομοιόμορφα κ σχετικά προς λεπτό.
Ρίχνω από πάνω την σάλτσα κ την απλώνω με ένα την ανάποδη πλευρά ενός κουταλιού .
,
Από πάνω προσθέτω μπόλικη τριμμένη μοτσαρέλα τα μανιτάρια κομμένα λεπτές φετούλες την πιπεριά πράσινη ή κόκκινη και ότι άλλο από δω κ πέρα έχουμε ή μας αρέσει .
.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα 190 βαθμούς -Δεν θέλει πολύ ώρα περίπου 20 λεπτά ανάλογα κ τον φούρνο .
Προσοχή μόνο γιατί ψήνετε γρήγορα εμένα ελαφρώς μου ψήθηκε λίγο παραπάνω από επάνω όχι μέσα αλλά έγινε τέλεια κ θα την φτιάχνω πλέον συχνά με λίγη προσοχή παραπάνω στο ψήσιμο !!!
Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






