Πάρτυ ΝΔ Ρηγίλλης: Μια γαλάζια βραδιά!

Οι προετοιμασίες για το street party της ΝΔ στη Ρηγίλλης -Έτοιμη η εξέδρα και τα φωτορυθμικά

Οκτ 4, 2024 - 14:00
 0  25
Πάρτυ ΝΔ Ρηγίλλης: Μια γαλάζια βραδιά!

Σήμερα το μεγάλο street party της ΝΔ για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος και από πολύ νωρίς ξεκίνησαν οι προετοιμασίες. Το ραντεβού στις 8 το απόγευμα είναι στο εμβληματικό κτίριο της ΝΔ, στον χώρο που στεγάστηκε επί σειρά ετών η κεντροδεξιά παράταξη, και δίνει το στίγμα για τα 50 χρόνια παρουσίας της Νέας Δημοκρατίας στην πολιτική σκηνή. Καλεσμένοι στο μεγάλο event είναι όλα τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για πάνω από 3.000 άτομα. Η παλιά αίγλη του κτιρίου στη Ρηγίλλης 18, στο μπαλκόνι του οποίου έβγαιναν όλοι οι πρωθυπουργοί, αναμένεται να αναβιώσει και να προκαλέσει συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Βραδιά αφιερωμένη σε όλη τη ΝΔ

Το συγκεκριμένο κτίριο, πλέον, ανήκει σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα και για τις ανάγκες του σημερινού πάρτι στην είσοδο του κτιρίου έχει στηθεί μια μεγάλη εξέδρα χρώματος μπλε. Εκεί αναμένεται να ανέβει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την ομιλία του προς όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο σημείο που θα γίνει το πάρτι ήδη απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση. Επίσης, έχουν στηθεί μεγάλοι μαύροι στύλοι με φωτορυθμικά.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλη τη ΝΔ, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι βουλευτές που έχουν δηλώσει ότι δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν λόγω υποχρεώσεων στην περιφέρεια. Το μεγάλο ερώτημα της βραδιάς είναι βέβαια το αν τελικά θα παραστούν στη μεγάλη εκδήλωση οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι οποίοι και έχουν λάβει τηλεφωνική πρόσκληση από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα.