Παγκράτι μαχαίρωμα στην Κόνωνος: Βίντεο ντοκουμέντο

Παγκράτι μαχαίρωμα στην Κόνωνος: Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της αδελφής της πεθεράς του το 2005

Οκτ 17, 2024 - 22:00
 0  40
Παγκράτι μαχαίρωμα στην Κόνωνος: Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα, από τη στιγμή που ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τον 57χρονο πρώην εργοδότη του στο Παγκράτι. Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, περίπου στις 20:00, στο πάρκινγκ που διατηρεί το θύμα της επίθεσης στο Παγκράτι και στο βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που ο δράστης τον μαχαιρώνει. Όπως διακρίνεται και στα πλάνα, ο δράστης κινείται απειλητικά προς το μέρος του, και αφού πρώτα του πετά το κράνος στο κεφάλι, βγάζει ένα κουζινομάχαιρο και τον μαχαιρώνει στο χέρι. Ένας άλλος άνδρας που βρίσκεται στο σημείο προσπαθεί να συγκρατήσει τον δράστη, ωστόσο εκείνος γυρίζει και επιτίθεται και σε αυτόν. Ο δράστης πετά το μαχαίρι, ανεβαίνει στη μηχανή του και φεύγει, για να επιστρέψει λίγο αργότερα στο σημείο του αιματηρού περιστατικού στην οδό Κόνωνος και να σκάσει τα λάστιχα σε 11 αυτοκίνητα.

Παγκράτι: Ο δράστης είχε καταδικαστεί για δολοφονία το 2005

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, ο κατηγορούμενος που ακόμη αναζητείται, είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της αδελφής της πεθεράς του το 2005. Κατά τις ίδιες πληροφορίες την είχε χτυπήσει με ένα ξύλο στο κεφάλι και στο στήθος και είχε καταδικαστεί σε ισόβια. Βρίσκονταν στη φυλακή 17 χρόνια και αποφυλακίστηκε 2,5 χρόνια πριν.