Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για φοιτητική στέγαση στα Τμήματα Δράμας – Καβάλας

Σεπ 19, 2024 - 13:48
 0  41
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για φοιτητική στέγαση στα Τμήματα Δράμας – Καβάλας

Για πρώτη φορά φέτος, θα υπάρξει μέριμνα στέγασης για τους φοιτητές των πανεπιστημιακών Τμημάτων Δράμας και Καβάλας, από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ).

Στο πλαίσιο αυτό, από τη Διεύθυνση Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καβάλας – Δράμας, εκδόθηκε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για φοιτητική στέγαση.

Η πρώτη συγκεκριμένη ανακοίνωση, αφορά φοιτητές/τριες για το Ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 που ήδη φοιτούν στις Σχολές των δύο πόλεων, και όχι τους πρωτοετείς φοιτητές, για τους οποίους θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Η υποβολή των αιτήσεων θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση estia.duth.gr και αφορά: 1. Σε προπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες που φοιτούν στις πόλεις Καβάλα- Δράμα του Δ.Π.Θ. και επιπλέον 2. οι μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες και υποψήφιοι/ες διδάκτορες που φοιτούν στις πόλεις Καβάλα- Δράμα και ενδιαφέρονται για στέγαση για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Βασική προϋπόθεση, να είναι ενεργοί φοιτητές και ενεργές φοιτήτριες του πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύκλου σπουδών. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέσα στην αποκλειστική προθεσμία που ορίζεται από 16 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2024. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς των φοιτητών/τριών, τους οποίους χρησιμοποιούν για την είσοδό τους σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Η κάλυψη των στεγαστικών αναγκών θα γίνεται σταδιακά σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα.