Μελίνα Νάτσιου: Ποια είναι η τρανς ηθοποιός και χορογράφος

Το βράδυ ήμουν η Μελίνα και το πρωί το αγόρι»

Οκτ 21, 2024 - 12:00
 0  55
Μελίνα Νάτσιου: Ποια είναι η τρανς ηθοποιός και χορογράφος

Η Μελίνα Νάτσιου η τρανς ηθοποιός και χορογράφος, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και στη Φανή Πλατσατούρα για την περίοδο που ζούσε τη μισή της ζωή ως αγόρι και την άλλη μισή ως γυναίκα. «Πατούσα αναβολή στο ξυπνητήρι αυτό. Άλλη μια μέρα αγόρι, άλλη μια μέρα αγόρι… Από τη στιγμή που το “πάτησα”, τέλος. Έζησα μια κρυφή ζωή. Το βράδυ ήμουν η Μελίνα και το πρωί το αγόρι που εργάζεται. Ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου, όπως τα περισσότερα τρανς άτομα. Χρειάζεται πολλή δουλειά και ψυχοθεραπεία. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα χωρίς την ψυχοθεραπεία», εξομολογείται στην κάμερα του Mega η Μελίνα Νατσιού.

Τρανς μοντέλο που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret απαντά για τις αντιδράσεις: Πάντα ήμασταν εδώ και πάντα θα είμαστε
Angel: Το drag με βοήθησε πάρα πολύ γιατί όταν βαφόμουν έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι, είπε η τρανς εγγονή της Δούκισσας
Οι τρανς γυναίκες θα αποκλειστούν από τα ελίτ τουρνουά κρίκετ στην Αγγλία από το 2025

Για τις  άσχημες συμπεριφορές που δέχεται συχνά και τον κίνδυνο σε μια μεγάλη πόλη ως τρανς: «Σε πολλά σημεία της Αθήνας δεν μπορώ να περπατήσω γιατί κινδυνεύω. Μας θεωρούν ανώμαλες, αλλά το βράδυ μας στέλνουν μήνυμα να βρεθούμε», απάντησε η Μελίνα Νάτσιου.

Για την επαγγελματική ενασχόληση: «Ήμουν δασκάλα υποκριτικής και χορού. Στις σχολές που υπήρξα ως αγόρι δε θα μπορούσα να συνεχίσω. Η εστίαση με αγκάλιασε περισσότερο απ’ ότι το θέατρο. Έγινε το transition μου εδώ μέσα, το είδαν οι πελάτες, το μαγαζί το δέχτηκε. Μου είπε “προχώρα, ντύσου και πες πως θες να σε φωνάζουμε”. Κάποιες φορές φοβάμαι, σκύβω το κεφάλι και νιώθω ένα απροστάτευτο παιδί», συμπληρώνει η Μελίνα Νάτσιου. «Ο ρόλος μου στο θέατρο είναι ουσιαστικά η ζωή μου. Η μετάβασή μου από αγόρι σε κορίτσι είχε ως τίμημα την απόρριψη, οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική».