Μάρκο Ρούμπιο: Το Ελ Σαλβαδόρ θα υποδεχθεί έγκλειστους σε αμερικανικές φυλακές
Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε χθες Δευτέρα ότι ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Ναγίμπ Μπουκέλε πρότεινε η χώρα του να υποδεχθεί φυλακισμένους από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών υπηκόων. «Πρότεινε (το Ελ Σαλβαδόρ) να υποδεχθεί στις φυλακές του επικίνδυνους Αμερικανούς εγκληματίες φυλακισμένους στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών υπηκόων και ανθρώπων με άδεια παραμονής», είπε ... Περισσότερα www.ertnews.gr
Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε χθες Δευτέρα ότι ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Ναγίμπ Μπουκέλε πρότεινε η χώρα του να υποδεχθεί φυλακισμένους από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών υπηκόων.
«Πρότεινε (το Ελ Σαλβαδόρ) να υποδεχθεί στις φυλακές του επικίνδυνους Αμερικανούς εγκληματίες φυλακισμένους στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών υπηκόων και ανθρώπων με άδεια παραμονής», είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας μετά τη συνάντησή του με τον αρχηγό του κράτους, γνωστό για τη εξαιρετικά σκληρή στάση του έναντι των κακοποιών.
www.ertnews.gr