Μαρινέλλα νέα: Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Μαρινέλλα νέα: Η σπουδαία ερμηνεύτρια παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ, έπειτα από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Οκτ 4, 2024 - 13:00
 0  24
Μαρινέλλα νέα: Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας εξέδωσε η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί την τραγουδίστρια. Σύμφωνα με αυτό, η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Για την πορεία της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας, η οποία την προηγούμενη Τετάρτη, κατέρρευσε στο Ηρώδειο, έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, μίλησε την Πέμπτη στο Mega, ο Γεώργιος Ορφανίδης, διευθυντής Νευροχειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το επόμενο βήμα είναι η μεταφορά της σε κέντρο αποκατάστασης, εφόσον δεν παρουσιαστεί επιπλοκή. «Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή είναι πάρα πολύ σημαντικό για την άρρωστη και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί αποφασίζουν, οι θεράποντες, πότε θα πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, για να κάνει τα απαραίτητα», είπε ο Γεώργιος Ορφανίδης για τη Μαρινέλλα. «Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή, έχει μεγάλη αισιοδοξία και εφόσον σταθεροποιηθεί πλήρως ιατρικά από την ομάδα που την παρακολουθεί. Η επόμενη φάση θα είναι η αποκατάσταση, αν εξελιχθούν ομαλά όπως αναφέρονται», πρόσθεσε.